Instagram actualizează aplicația de video IGTV

Instagram actualizează aplicația de video IGTV
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 apr 2020

IGTV primește unul dintre cele mai mari update-uri de până acum, cu o secțiune de descoperire a conținutului similară celei din Instagram în prim-plan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În vreme ce TikTok face furori cu short form video, iar Quibi, noul serviciul de streaming pentru filme și seriale mai scurte de 10 minute, a contorizat 1,7 milioane de descărcări în prima săptămâna, Instagram se concentrează pe așa-numit long form video.

IGTV, aplicația dedicată conținutului video deținută de Instagram, a fost actualizată, aducând pentru prima oară o secțiune pentru descoperirea conținutului.

Cum e să lucrezi pentru companii din Silicon Valley – experiența personală a unui inginer software de la Gemini Solutions CITEȘTE ȘI Cum e să lucrezi pentru companii din Silicon Valley – experiența personală a unui inginer software de la Gemini Solutions

Noul tab Discovery funcționează precum cel din Instagram - utilizatorii pot descoperii aici conținut interesant și persoane pe care să le urmărească. Până acum, în IGTV utilizatorii puteau vedea doar conținutul celor cărora le-au dat follow în Instagram.

Noua versiune vine și cu un homepage schimbat, care aduce în fruntea feed-ului de conținut un creator preferat, diferit pentru fiecare utilizator în parte, în funcție de preferințele personale.

Conținutul creat pentru IGTV va putea fi postat și pe Instagram, în formatul Stories, ca un clip de 15 secunde. Această opțiune poate fi folosită de creatori pentru promovarea conținutului pe Instagram și atragerea mai multor urmăritori.

Rămâne în continuare misterul numărului de utilizatori, Instagram evitând să spună câți oameni folosesc IGTV. Există suspiciuni că nu multă lume ar folosi această aplicație, ținând cont că clipurile IGTV se regăsesc și în Instagram.

viewscnt
Afla mai multe despre
igtv
video
instagram