Instagram crește recompensele pentru cei care postează Reels

Instagram crește recompensele pentru cei care postează Reels
scris 12 nov 2021

Platforma socială deținută de Meta, Instagram, a anunțat că va recompensa creatorii de Reels cu până la 10.000 de dolari pentru o postare.

Instagram a decis că utilizatorii săi au nevoie de o motivație financiară și mai mare pentru a posta mai mult în formatul Reels și a ajuta platforma să concureze cu TikTok, care, recent, depășit pragul de 1 miliard de utilizatori.

Astfel, au fost crescute sumele ce sunt plătite pentru recompensarea creatorilor de Reels, în cadrul programului Reels Play, lansat în urmă cu câteva luni. Suma maximă pe care Instagram o poate plăti pentru o postare ajunge acum la 10.000 de dolari.

YouTube ascunde aprecierile negative CITEȘTE ȘI YouTube ascunde aprecierile negative

Problema este că nimeni nu știe pe baza căror criterii stabilește Instagram cât plătește creatorilor de Reels, iar compania nici nu a încercat până acum explice, ci s-a limitat la a spune că încă testează și evaluează diverse criterii.

Se pare că popularitatea unei postări nu este neapărat cel mai important criteriu. Postări cu mai multe reacții au fost, nu o dată, recompensate cu sume mai mici, decât postări cu un număr mai mic de reacții.

Cert este că, deocamdată, plățile se fac doar către utilizatorii din Statele Unite care au peste 18 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
reels