Instagram Direct va fi disponibil și pe PC-uri

Instagram Direct va fi disponibil și pe PC-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 feb 2019

Funcția internă de chat a serviciului Instagram ar putea fi folosită în viitor și pe dekstop, după ce inginerii companiei vor termina testarea ei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instargram testează integrarea funcției Direct în versiunea pentru desktop a site-ului. Descoperirea fost făcută de Jane Manchun Wong, un inginer ce are la activ mai multe funcții Facebook descoperite înainte de a fi anunțate oficial.

Instagram Direct este funcția internă de chat din cadrul popularei rețele sociale, pe care utilizatorii aplicației o pot folosi pentru a comunica în scris.

Disponibilitatea acesteia pe desktop înseamnă că utilizatorii o vor putea folosi pentru a comunica între ei atât de pe smartphone, cât și de pe un PC.

Teaser VIDEO: Samsung dezvăluie când lansează primul său smartphone pliabil. Cât va costa CITEȘTE ȘI Teaser VIDEO: Samsung dezvăluie când lansează primul său smartphone pliabil. Cât va costa

Instagram Direct va putea fi accesată pe desktop printr-un buton vizibil în colțul din dreapta sus al site-ului, acolo de unde pot fi accesate și funcția Discover sau profilul personal.

Nu este exclus ca, dacă numărul utilizatorilor de PC ai acestei funcții va fi unul mare, Instagram Direct să dobândească eventual un site de sine stătător, în afara rețelei de socializare, așa cum are și Facebook Messenger.

Cei de la Instagram lucrează deja la o aplicație de smartphone dedicată special funcției de chat Instagram Direct, tot în scopul de a face disponibil serviciul de comunicare în afara rețelei sociale de care aparține.

Facebook a anunțat recent că va unifica platformele de chat pe care le deține, pentru ca utilizatorii de Insagram, WhatsApp și Messenger să poată comunica între ei indiferent de aplicația pe care o folosesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
direct
chat