Instagram lansează funcția de video chat, o nouă secțiune de explorare și efecte de realitate augmentată

Instagram lansează funcția de video chat, o nouă secțiune de explorare și efecte de realitate augmentată
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 iun 2018

Facebook continuă ritmul alert de dezvoltare a Instagram și anunță implementarea mai multor funcții noi care au fost inițial prezentate cu o lună în urmă, la conferința F8.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima noutate de pe listă este chat-ul video care va permite utilizatorilor care comunică separat, prin intermediul funcției Direct, să se vadă și să se audă prin intermediul camerei video.

La discuțiile video pe Instagram pot participa cel mult cinci persoane, interfața adaptându-se automat în funcție de numărul acestora.

Chenarul video poate fi micșorat. În acest mod, chat-ul video va ocupa doar o mică parte din colțul dreapta al ecranului, iar utilizatorul va putea naviga în continuare în aplicație.

Apple a început să construiască în India un al doilea model de iPhone CITEȘTE ȘI Apple a început să construiască în India un al doilea model de iPhone

Secțiune Explore, cea care facilitează descoperirea conținutului din afara propriului feed, este acum organizată pe categorii de interes.

Afișate în partea superioară a ecranului, aceste categorii acoperă o gamă rezonabilă de domenii, de la Sport, la Filme și Mâncare.

Există și o secțiune personalizată, numită For You, unde conținutul afișat este ales pe baza intereselor și a comportamentului fiecărui utilizator.

În fine, modulul foto primește cu acest update noi efecte augmentate care modifică imaginea în timp real.

Toate aceste noutăți sunt disponibile atât pe Android, cât și pe iOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
facebook