Instagram testează o funcție nativă de repostare

Instagram testează o funcție nativă de repostare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 sep 2018

După ce a refuzat ani la rând să adauge o funcție de repostare a conținutului, Instagram ar putea oferi în sfârșit o astfel de facilitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru rețelele sociale precum Facebook și Twitter share-ul sau repostarea conținutului este o funcție elementară. Pentru Instagram, însă, repostarea a fost un subiect tabu, mereu ignorat de aplicația de photo sharing.

Acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat. Mai mulți utilizatori au observat că Instagram testează în prezent o funcție care permite tocmai repostarea pozelor publicate în cadrul rețelei.

În testul actual, pe care cei de la Instagram refuză să-l comenteze, în meniul deschis de butonul din dreptul fiecărei poze care are ca simbol trei puncte există o opțiune numită „share to feed”.

Adobe semnează cea mai mare tranzacție din portofoliu: cumpără Marketo, furnizor de software de marketing, cu 4,75 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Adobe semnează cea mai mare tranzacție din portofoliu: cumpără Marketo, furnizor de software de marketing, cu 4,75 miliarde dolari

Această opțiune permite repostarea unei imagini. Imaginea în cauză va apărea însoțită de numele și poza autorului original. Deasupra postului apar și pozele celor care au redistribuit postarea.

Felul în care arată în acest moment funcția de repostare trădează faptul că testul se află abia la început și ar mai putea dura până când această facilitate să fie lansată oficial.

Lipsa unei funcții native de repostare a creat o adevărată nișă de aplicații terțe (unele chiar contracost) care, prin diverse metode, permit utilizatorilor să descarce și să republice anumite poze de pe Instagram.

În prezent, singura formă de repostare disponibilă pe Instagram vizează formatul Stories și este valabilă doar pentru cei menționați într-o postare.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram