Instagram testează o funcție nativă de repostare

Instagram testează o funcție nativă de repostare
scris 21 sep 2018

După ce a refuzat ani la rând să adauge o funcție de repostare a conținutului, Instagram ar putea oferi în sfârșit o astfel de facilitate.

Pentru rețelele sociale precum Facebook și Twitter share-ul sau repostarea conținutului este o funcție elementară. Pentru Instagram, însă, repostarea a fost un subiect tabu, mereu ignorat de aplicația de photo sharing.

Acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat. Mai mulți utilizatori au observat că Instagram testează în prezent o funcție care permite tocmai repostarea pozelor publicate în cadrul rețelei.

În testul actual, pe care cei de la Instagram refuză să-l comenteze, în meniul deschis de butonul din dreptul fiecărei poze care are ca simbol trei puncte există o opțiune numită „share to feed”.

Adobe semnează cea mai mare tranzacție din portofoliu: cumpără Marketo, furnizor de software de marketing, cu 4,75 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Adobe semnează cea mai mare tranzacție din portofoliu: cumpără Marketo, furnizor de software de marketing, cu 4,75 miliarde dolari

Această opțiune permite repostarea unei imagini. Imaginea în cauză va apărea însoțită de numele și poza autorului original. Deasupra postului apar și pozele celor care au redistribuit postarea.

Felul în care arată în acest moment funcția de repostare trădează faptul că testul se află abia la început și ar mai putea dura până când această facilitate să fie lansată oficial.

Lipsa unei funcții native de repostare a creat o adevărată nișă de aplicații terțe (unele chiar contracost) care, prin diverse metode, permit utilizatorilor să descarce și să republice anumite poze de pe Instagram.

În prezent, singura formă de repostare disponibilă pe Instagram vizează formatul Stories și este valabilă doar pentru cei menționați într-o postare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
instagram