iOS 16 ar putea aduce îmbunătățiri pentru notificări și noi funcții de sănătate

iOS 16 ar putea aduce îmbunătățiri pentru notificări și noi funcții de sănătate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 apr 2022

Următoarea versiune a sistemului de operare ce stă la baza iPhone-urilor ar putea îmbunătății, printre altele, notificările și informațiile legate de sănătate pe care le oferă cu ajutorul accesoriilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai sunt în jur de cinci luni până când iOS 16 va fi disponibil, însă primele zvonuri din surse de încredere deja vorbesc despre unele dintre noutățile pe care sistemul de operare le va oferi.

iOS 16 va aduce îmbunătățiri notificărilor, susține Bloomberg fără să elaboreze.

Apple ar putea lansa un încărcător mai rapid pentru iPhone CITEȘTE ȘI Apple ar putea lansa un încărcător mai rapid pentru iPhone

Tot fără detalii suplimentare este oferită și informația conform căreia aplicația Health va oferi mai multe informații sănătate. Rămâne de văzut care sunt aceste informații și din ce surse sunt ele colectate.

În fine, deloc surprinzător, în codul iOS 16 au fost descoperite numeroase referințe la casca de realitate mixtă pe care Apple urmează să o lanseze.

Din câte se speculează până acum, prima cască Apple cu funcții de AR și VR va avea suficientă putere de procesare pentru a funcționa autonom, fără să aibă nevoie să fie conectată la iPhone sau Mac.

Apple ar putea să-și prezinte casca de realitate mixtă spre finele acestui an sau anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios 16
iphone
cască
realitate mixtă