iOS 17.2, disponibil oficial împreună cu o nouă aplicație

iOS 17.2, disponibil oficial împreună cu o nouă aplicație
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 dec 2023

Apple a lansat iOS 17.2, al doilea update major pentru iOS 17 și, cel mai probabil, ultimul pe acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Cea mai importantă noutate pe care iOS 17.2 o aduce este aplicația Journal, care, așa cum sugerează și numele, facilitează păstrarea unui jurnal personal.

Conform Apple, aplicația, care nu a fost la timp gata pentru a fi inclusă în prima versiune de iOS 17, permite utilizatorilor să „reflecteze și să exerseze recunoștința”.

Threads implementează tag-urile CITEȘTE ȘI Threads implementează tag-urile

Journal, care pare extrem de simplă la prima vedere, este capabilă să facă sugestii pentru intrările din jurnal pe baza activităților înregistrate de alte aplicații.

De exemplu, poate sugera realizarea unor însemnări legate de o excursie, pe baza fotografiilor făcute și a coordonatelor geografice încorporate de acestea.

Dezvoltatorii terți pot apela la API-ul Suggestions pentru a realiza integrări cu noua aplicație, informațiile schimbate de Journal cu alte aplicații fiind criptate.

Același update mai aduce o serie de noutăți, precum folosirea butonului Action de la iPhone 15 Pro pentru traducerea vorbirii, dar și suportul pentru standardul de încărcare wireless Qi2.

Odată cu iOS 17.2, Apple a mai lansat iPadOS 17.2, watchOS 17.2 și macOS 17.2.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 17.2
journal