iPhone 14 Pro are cea mai bună cameră foto frontală

iPhone 14 Pro are cea mai bună cameră foto frontală
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 oct 2022

Camera de selfie-uri de pe iPhone 14 Pro este cea mai bună de pe piață, atât pentru fotografii, cât și pentru filmări, însă, nu se poate spune același lucru și despre camerele de pe spatele telefonului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sistemul independent de testare pentru camere foto DxOMark a analizat flagship-ul noii serii de iPhone-uri și a acordat calificative camerelor foto montate pe iPhone 14 Pro.

Camera principală a acestui model a primit 146 de puncte, reușind să depășească toate smartphone-urile de piață, cu excepția lui Honor Magic4 Ultimate. Acesta din urmă este considerat telefonul cu cea mai bună cameră foto la ora actuală.

FOTO Samsung copiază lock screen-ul Apple CITEȘTE ȘI FOTO Samsung copiază lock screen-ul Apple

Experții de la DxOMark apreciază iPhone 14 Pro pentru acuratețea culorilor și a tonurilor pielii, pentru dynamic range, detalii, autofocus, efectul bokeh de la portrete, calitatea zoom-ului continuu și stabilizarea video.

Pe de altă parte, sunt evidențiate o serie de imperfecțiuni, pentru zgomotul vizibil și pierderea detaliilor în cazul fotografiilor realizate la interior.

DxOMark consideră că iPhone 14 Pro are cea mai bună cameră frontală de pe piață în acest moment, având, în principiu, aceleași caracteristici precum camera de pe spate. Camera frontală a acestui model are acum autofocus și o apertură mai rapidă, care au fost apreciate de experți.

iPhone 14 Pro este disponibil pe piață din 16 septembrie și costă începând de la 1.000 de dolari. În magazinele din România, prețurile pentru acest model încep de la 6.340 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14 pro
cameră foto