iPhone 16 Pro Max ar putea beneficia de o baterie mai bună

iPhone 16 Pro Max ar putea beneficia de o baterie mai bună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 mai 2024

Cel mai scump model de iPhone pe care-l va lansa anul acesta Apple ar putea avea în dotare o baterie care poate funcționa o perioadă mai mare de timp și este mai rezistentă la șocuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Apple va folosit pe iPhone 16 Pro Max o baterie cu o densitate energetică mai mare decât până acum, susține analistul Ming-Chi Kuo, cel care descoperă an de an multe dintre schimbările pregătite de compania americană pentru produsele sale.

Densitatea energetică mai mare ar urma să confere bateriei o durată de viață mai lungă, dar nu este singura îmbunătățire pentru bateria acestui model.

Apple și OpenAI își vor anunța parteneriatul la WWDC 2024 CITEȘTE ȘI Apple și OpenAI își vor anunța parteneriatul la WWDC 2024

Aceasta ar urma să fie învelită în oțel inoxidabil, în loc de aluminiu, cum era până acum. Oțelul inoxidabil nu disipează căldura la fel de bine ca aluminiul, dar este mai puternic și protejează mai bine bateria.

Noua carcasă din oțel inoxidabil are și rolul de a aduce Apple în acord cu noile reglementări europene, care prevăd că bateriile dispozitivelor mobile trebuie să fie ușor de înlocuit.

iPhone 16 Pro Max va fi primul smartphone Apple care va folosi această abordare, care, de anul viitor, ar urma a fi extinsă la nivelul întregii serii, crede Kuo.

Ca în fiecare an, Apple este așteptată să-și prezinte noua serie de iPhone în luna septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 16 pro max
baterie