iPhone scapă de breton peste doi ani. Până atunci, dispare iPhone mini

iPhone scapă de breton peste doi ani. Până atunci, dispare iPhone mini
scris 15 apr 2021

Apple lucrează la “ascunderea” sistemului Face ID sub ecran, ceea ce va elimina nevoia bretonului de deasupra ecranului, însă, utilizatorii mai au câțiva ani de așteptat până ca noua tehnologie să ajungă pe piață.

2023 va fi anul în care iPhone-urile vor scăpa de breton, conform analistului Ming-Chi Kuo, care spune că atunci va reuși Apple să fac funcționabil un sistem Face ID plasat sub ecran.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Cu Face ID ascuns sub ecran, bretonul își pierde utilitatea și poate să dispară, făcând loc unui ecran care acoperă un procent mai mare din telefon.

Bretonul va fi micșorat începând cu modelele ce vor fi lansate încă din toamna acestui an, dar va rămâne prezent până în 2023.

Până atunci, Apple va mai opera și alte modificări iPhone-urile sale. În 2022, vor fi lansate patru modele - două cu ecran de 6,1 inch și două cu ecran de 6,7 inch.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Din cele patru, două vor fi high end, iar două vor fi plasate mai jos ca dotări și preț. Modele de top vor avea o cameră de 48MP, care va filma la rezoluție 8K.

Din portofoliul companiei, va dispărea versiunea mini, de 5,4 inch. După vânzările sub așteptări ale modelului lansat în toamna anului trecut, Apple ar fi decis deja să renunțe la iPhone mini.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

O altă temă, ce va fi interesant de urmărit, este cea a crizei de cipuri. Cu toate stocurile făcute deja, este posibil ca Apple să simtă această criză spre finalul anului, iar disponibilitatea smartphone-urilor sale să fie afectată.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
apple
smartphone