iPhone-urile de anul acesta vor întârzia

iPhone-urile de anul acesta vor întârzia
scris 2 aug 2020

Apple a anunțat că noua generație de iPhone, care urmează să fie lansată în toamnă, va ajunge pe piață mai târziu decât s-a întâmplat în anii anteriori.

Directorul financiar al Apple, Luca Maestri, a comunicat investitorilor că iPhone-urile din acest an vor fi lansate mai târziu decât de obicei. Executivul companiei americane spune că va fi vorba de o întârziere de câteva săptămâni.

De regulă, iPhone-urile noi intră pe piață în luna septembrie, cel puțin în țările aflate în primul val. În funcție de câte săptămâni înseamnă câteva săptămâni în acest caz, anul acesta, noile iPhone-uri ar putea intra pe piață începând cu octombrie.

FOTO Motorola lansează smartphone-ul moto g 5G plus în România CITEȘTE ȘI FOTO Motorola lansează smartphone-ul moto g 5G plus în România

Deși Maestri nu a intrat în amănunte privind cauzele întârzierii, acesta pare să confirme zvonurile care circulă de mai multe luni. Partenerii Apple încă mai au anumite probleme privind producția și livrarea componentelor, probleme cauzate de pandemie.

Este pentru prima oară când o întreagă generație de iPhone-uri ajunge pe piață cu întârziere. Până acum, doar anumite modele, precum iPhone X sau iPhone XR, au fost lansate mai târziu decât restul modelelor din serie.

Pentru investitorii Apple, amânarea înseamnă că veniturile care intrau până acum în luna septembrie, se vor regăsi, de data asta, în contabilitatea din ultimul trimestru al anului.

iPhone-urile din acest an vor fi primele smartphone-uri cu 5G ale companiei americane, care se numără printre puținii producători care încă nu au pe piață astfel de device-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
5g