iPhone-urile de anul viitor ar putea semăna cu iPhone 4

iPhone-urile de anul viitor ar putea semăna cu iPhone 4
scris 26 sep 2019

Apple va veni anul viitor cu un nou design pentru smartphone-urile sale, design care se pare că va împrumuta anumite elemente de la iconicul iPhone 4.

După trei ani consecutivi în care a folosit același design, urmat doar de upgrade-uri minore pe partea tehnică, Apple va scoate în 2020 pe piață o nouă generație de iPhone care va arăta, în sfârșit, altfel decât modelele actuale.

Analistul Ming-Chi Kuo este convins nu doar că iPhone-urile de anul viitor vor avea un nou design, ci și că acesta va aminti de iPhone 4.

Conform celebrului analist chinez, Apple va folosi o ramă metalică mai lată cu care va înconjura telefoanele. Rama metalică există și pe modelele actuale, însă a fost micșorată și este mai puțin vizibilă.

Un bug de iOS și iPad OS acordă tastaturilor terțe acces la ceea ce scriu utilizatorii pe device-urile Apple CITEȘTE ȘI Un bug de iOS și iPad OS acordă tastaturilor terțe acces la ceea ce scriu utilizatorii pe device-urile Apple

Pentru a evita problemele cu blocarea semnalului, de care a suferit iPhone 4 chiar din cauza ramelor metalice, Apple va folosi un proces constructiv mai complex, în care va folos sticlă sau safir.

Ca urmare, costul dezvoltării ramei metalice și a carcasei de sticlă ar putea crește cu aproximativ 50%, crede Kuo.

Noul design împreună cu suportul 5G vor contribui la creșterea vânzărilor de iPhone anul viitor. Analistul chinez crede că Apple va livra în 2020 85 milioane de unități.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
apple