Laptopurile business ASUS utilizate cu succes de Waldevar Energy, unul dintre cei mai mari producători de energie verde din România

Laptopurile business ASUS utilizate cu succes de Waldevar Energy, unul dintre cei mai mari producători de energie verde din România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 oct 2022

Waldevar Energy este una dintre cele mai cunoscute companii din România și sud-estul Europei în ceea ce privește producția de energie verde prin proiectarea, construcția, testarea și punerea în funcțiune a parcurilor industriale de panouri fotovoltaice. Compania are peste 300 de angajați și dispune de un proces de exploatare a energiei verzi considerat un model foarte bun de construire a viitorului, iar sustenabilitatea, profesionalismul și competitivitatea sunt cuvintele principale care definesc valorile companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia ASUS de a se alăturat companiei Waldevar într-o colaborare care urmărește succesul a venit foarte simplu, cele două companii având în comun același set de valori. Astfel, echipa Waldevar folosește în prezent laptopurile ASUS B3 Flip, modele special proiectate și construite pentru a răspunde prompt la toate cerințele deosebite și provocările pe care le prezintă acest domeniu.

Laptopurile business ASUS utilizate cu succes de Waldevar Energy, unul dintre cei mai mari producători de energie verde din România

Carcasa laptopurilor ASUS B3 Flip este construită dintr-un aliaj special de magneziu și aluminiu. Avantajele principale sunt rezistența de nivel militar și dimensiunile compacte, laptopurile fiind mai ușoare decât alte variante similare de pe piață, avantaj extrem de util în munca pe teren, un loc unde gadget-urile trebuie să aibă dimensiuni și greutăți acceptabile, pentru a nu se transforma subit într-un impediment. Versatilitatea lui ASUS B3 Flip este ideală pentru transferul rapid de fotografii, fișiere și documente care trebuie partajate cu ușurință de membrii echipei situați în diferite zone ale parcului de panouri fotovoltaice.

Factorul de formă „flip” oferit de laptop îi permite să se transforme în doar câteva secunde într-o tabletă de dimensiuni mai mari, utilizabilă și cu un stylus, nu doar prin atingere, astfel că membrii echipei Waldevar Energy pot realiza cu ușurință diverse schițe sau diagrame pe teren, la fața locului, unde acestea urmează să fie puse în practică. Suplimentar, ecranul permite lucrul cu ușurință în lumina directă a soarelui, în mijlocul câmpului, luminozitatea maximă crescută permițând observarea celor mai fine detaliile ale proiectelor.

Am fost plăcut impresionat de una dintre facilitățile pe care acest laptop le oferă, anume stratul antibacterian de pe toată suprafața tastaturii și a touchpad-ului care distruge bacteriile și virușii, iar în această perioadă extrem de delicată s-a dovedit a fi un element binevenit” ne-a explicat Alexandru Mina, Executive Managing Director, Waldevar Energy.

Laptopurile business ASUS utilizate cu succes de Waldevar Energy, unul dintre cei mai mari producători de energie verde din România

Un aspect deosebit de important pentru munca în cadrul Waldevar Energy este reprezentat de video-conferințe. Aceastea au devenit principala formulă de comunicare din ultimii ani și modul în care se coordonează echipele în timpul proiectelor cu partenerii lor.

Video-conferințele sunt principala noastră modalitate de a arăta celor cu care colaborăm, proiectanților de la birouri, situația reală din câmp, din teren, iar acest laptop ne-a oferit șansa de a realiza acest lucru foarte facil, datorită celor 2 camere video de foarte bună calitate, a funcțiilor speciale și, mai ales, a acelei funcții de anulare a zgomotului de fond care pe noi, în preajma utilajelor mecanizate din câmp, s-a dovedit a ne ajuta foarte mult”, mai punctează Alexandru Mina.

Succesul parteneriatul dintre Waldevar Energy și ASUS este o dovadă vie a ceea ce se poate realiza în urma colaborării dintre două companii care și-au însușit același set de valori și care doresc să livreze rezultate constant peste nivelul așteptărilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
waldevar energy