Legendarul telefon cu clapetă RAZR al celor de la Motorola poate reveni anul acesta într-un nou format

Legendarul telefon cu clapetă RAZR al celor de la Motorola poate reveni anul acesta într-un nou format
scris 17 ian 2019

Legendarul telefon cu clapetă RAZR al celor de la Motorola ar putea reveni anul acesta într-un nou format, cu ecran pliabil.

Noile tehnologii, precum ecranele pliabile, pot avea rolul de a readuce la viață modele de telefoane din vremea în care clapeta era la modă. Doar că locul clapetei poate fi acum luat de ecran.

Conform publicației americane The Wall Street Journal, Lenovo, compania care a cumpărat Motorola de la Google, urmărește să profite de urma numelui RAZR și să lanseze un smartphone cu ecran pliabil care poartă acest brand.

Viitorul RAZR ar urma să fie un smartphone așa-zis de lux (cum era considerat și originalul la vremea lui) și să fie lansat în luna februarie pentru un preț de 1.500 de dolari.

Date: Tarifele impuse Netcity Telecom pentru rețeaua din Capitală sunt inferioare celor pentru accesul la infrastructura din Oradea a RCS&RDS chiar și după scădere CITEȘTE ȘI Date: Tarifele impuse Netcity Telecom pentru rețeaua din Capitală sunt inferioare celor pentru accesul la infrastructura din Oradea a RCS&RDS chiar și după scădere

Cei de la Lenovo par să fie optimiști privind succesul viitorului smartphone pliabil, comandând deja, conform The Wall Street Journal, producerea a peste 200.000 de exemplare.

Nu există în acest moment nicio informație despre partea tehnică a viitorului Motorola RAZR pliabil - nici ce ecran va avea, nici ce chipset sau ce baterie va folosi.

Nu este exclus ca acesta să fie doar startul reinventării unor modele de telefoane care aveau un format cu clapetă în urmă cu mai mulți ani și care să fie reconstruite într-un mod similar, dar cu marea excepție a înlocuirii clapetei metalice cu un ecran.

Aceste telefoane ar putea avea un mare succes, profitând de nostalgia utilizatorilor și oferind un ecran care să-și dubleze sau să-și înjumătățească dimensiunea în funcție de deschiderea sau plierea telefonului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
smartphone
motorola
razr
lenovo