Legendarul telefon cu clapetă RAZR al celor de la Motorola poate reveni anul acesta într-un nou format

Legendarul telefon cu clapetă RAZR al celor de la Motorola poate reveni anul acesta într-un nou format
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 ian 2019

Legendarul telefon cu clapetă RAZR al celor de la Motorola ar putea reveni anul acesta într-un nou format, cu ecran pliabil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile tehnologii, precum ecranele pliabile, pot avea rolul de a readuce la viață modele de telefoane din vremea în care clapeta era la modă. Doar că locul clapetei poate fi acum luat de ecran.

Conform publicației americane The Wall Street Journal, Lenovo, compania care a cumpărat Motorola de la Google, urmărește să profite de urma numelui RAZR și să lanseze un smartphone cu ecran pliabil care poartă acest brand.

Viitorul RAZR ar urma să fie un smartphone așa-zis de lux (cum era considerat și originalul la vremea lui) și să fie lansat în luna februarie pentru un preț de 1.500 de dolari.

Date: Tarifele impuse Netcity Telecom pentru rețeaua din Capitală sunt inferioare celor pentru accesul la infrastructura din Oradea a RCS&RDS chiar și după scădere CITEȘTE ȘI Date: Tarifele impuse Netcity Telecom pentru rețeaua din Capitală sunt inferioare celor pentru accesul la infrastructura din Oradea a RCS&RDS chiar și după scădere

Cei de la Lenovo par să fie optimiști privind succesul viitorului smartphone pliabil, comandând deja, conform The Wall Street Journal, producerea a peste 200.000 de exemplare.

Nu există în acest moment nicio informație despre partea tehnică a viitorului Motorola RAZR pliabil - nici ce ecran va avea, nici ce chipset sau ce baterie va folosi.

Nu este exclus ca acesta să fie doar startul reinventării unor modele de telefoane care aveau un format cu clapetă în urmă cu mai mulți ani și care să fie reconstruite într-un mod similar, dar cu marea excepție a înlocuirii clapetei metalice cu un ecran.

Aceste telefoane ar putea avea un mare succes, profitând de nostalgia utilizatorilor și oferind un ecran care să-și dubleze sau să-și înjumătățească dimensiunea în funcție de deschiderea sau plierea telefonului.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
motorola
razr
lenovo