Lumea se mută în cloud cu pachetul Office 365 pus la dispoziție de Telekom Romania

Lumea se mută în cloud cu pachetul Office 365 pus la dispoziție de Telekom Romania
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 9 feb 2018

Lumea digitalizată este lumea viitorului. O lume în care totul devine la îndemână, pentru că informația este peste tot, în cloud-ul care face legătura dintre noi și toate lucrurile din jurul nostru, asigurând mobilitate absolută pentru antreprenori, pentru că toate aplicațiile care înainte îi legau de servere fizice au fost eliminate. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Să zicem că ai o cantitate foarte mare de informație confidențială pe care poți să o accesezi de oriunde există o conexiune la internet - 1TB de informație sau chiar mai mult. Exact!, toată informația personală sau cea a unei companii, documentele ei confidențiale pot fi stocate pe servere hiper-securizate și pot fi accesate prin intermediul unei conexiuni la internet.  Asta este ceea ce pune la dispoziție Telekom pentru clienții companii prin pachetul OneDrive for Business.

Compania plusează cu pachetul Office 365 care oferă acces de oriunde și de pe orice echipament (PC, tabletă, smartphone) la aplicațiile și instrumentele Word, Excel, PowerPoint etc – cele mai puternice garanții de securitate și cel mai bun cadru de lucru interconectat. Gândește-te la cum ar fi să lucrezi în timp real și în cele mai sigure condiții pe același document cu o întreagă echipă formată din membrii săi aflați la mii de kilometri distanță.

De asemenea, soluția pune la dispoziție și un serviciu profesional de email. Ceea ce înseamnă că mailurile tale sunt stocate în condiții de maximă siguranță, că sunt consolidate cu soluții de back-up și că pot fi accesate în orice moment. Totul, departe de orice campanie de advertising care îți  scanează căsuța poștală și documentele stocate acolo. Este vorba despre un email care îți permite să restricționezi deschiderea sau trimiterea unui mail în afara companiei.

Nu în ultimul rând, Office 365 îți permite să plătești doar pentru ceea ce folosești. Altfel spus, nu ești nevoit să cumperi pachete alcătuite din componente de care nu ai nevoie, ci perspectiva este una perfect modulară, adaptată cerințelor utilizatorilor, de la închiriere de servere și până la abonamente nominale pentru persoanele angajate de firma ta. Așadar, investiția inițială pentru servere, licențe și instalare este zero prin eliminarea plații integrale în avans. Apoi, plata pentru serviciile folosite se face lunar, pe factura Telekom Romania, iar costurile cu mentenanța sunt eliminate.

Pachetul oferit de Telekom Romania conține aplicații Office instalate, permanent actualizate (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher și OneNote pentru PC sau Mac), Office Online (Word Online, Excel Online, PowerPoint Online, OneNote Online, Outlook Online), OneDrive for Business cu 1TB spațiu de stocare în cloud cu sincronizare offline, serviciu de email prin intermediul Exchange Online, ce oferă 50GB/utilizator, Skype for Business Online – video conferință HD, SharePoint Online – document management, Yammer – rețea de socializare privată. Mai multe detalii despre oferta Office 365 de la Telekom sunt disponibile aici.

Lumea este în cloud. Adică în acel loc în care informația devine accesibilă de oriunde, este extrem de riguros păzită, iar spațiul de stocare și de back-up este nelimitat. Pentru că prin Telekom viitorul se întâmplă azi, iar clienții companii sunt astfel liberi de griji.

viewscnt
Afla mai multe despre
cloud
telekom
office 365