Magazinul online QuickMobile se extinde în toate statele UE și va aduce un plus de 10% la rata profitului

Magazinul online QuickMobile se extinde în toate statele UE și va aduce un plus de 10% la rata profitului
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 7 oct 2015

Electro Distribution Baia Mare anticipează o creștere de 10% a ratei profitului brut în următoarele 6-12 luni după lansarea variantei internaționale a magazinului online QuickMobile, www.quickmobileshop.com, prin intermediul cărei pot fi cumpărate și livrate produse în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene, a declarat directorul general al companiei, Tudor Țiboc, într-o conferință de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Practic, fiecare cetățean din Europa va putea plasa o comandă pe QuickMobileShop.com. Odată cu extinderea afacerilor pe plan internațional, compania a lansat și platforma Service-Return.com, prin care clienții din cele 28 de state UE vor solicita operațiuni de service, oriunde din Europa”, a mai spus Țiboc.

În noul magazin online internațional vor fi disponibile permanent peste 5.000 de produse, grupate în categorii precum telefoane, tablete, gadget-uri și accesorii.

Prețurile sunt exprimate în moneda euro, conțin TVA și taxe, iar transportul comenzilor va fi asigurat prin intermediul curierilor internaționali UPS, DHL și TNT, fiind disponibile două opțiuni de livrare – standard (cu timp de livrare în 2-5 zile lucrătoare), care nu implică alte costuri dacă valoarea comenzii depășește 100 lei, și express (cu timp de livrare în 1-2 zile lucrătoare), contra cost.

Principalele servicii pe care platforma Service-Return.com le va pune la dispoziția utilizatorilor sunt transportul gratuit tur-retur fără costuri suplimentare al produselor trimise în service, de la orice adresă din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, și urmărirea statusului solicitării în orice moment, 24/7.

În plus, pe platformă sunt disponibile și servicii premium, contra cost, prin care utilizatorii pot solicita prioritate la preluarea produselor în unitățile service autorizate de către marii producători internaționali, precum Apple, Samsung, Asus, HTC, Sony, Lenovo, Huawei și garantarea unui termen de soluționare de maxim 5 zile lucrătoare.

“Așadar, dacă un telefon cumpărat de la QuickMobile și partenerii acestuia s-a stricat, tot ce trebuie clientul să facă este să intre pe platformă online de pe orice dispozitiv (laptop, tabletă, smartphone) să deschidă o fișă de service, iar un curier internațional va veni la locul indicat (acasă, la serviciu, hotel etc.), va ridica produsul gratuit și îl va livra la unul dintre unitățile service autorizate de către producători pentru reparație. După efectuarea reparației, clientul primește înapoi produsul tot prin intermediul curierului”, a mai spus Țiboc.

Electro Distribution a fost înființată în anul 2004 și este deținută de soții Angi și Tudor Țiboc.

Afacerile companiei au crescut cu 37,3% în 2014, la 196,78 milioane de lei (44,7 milioane de euro), iar profitul net a urcat cu 30%, la 4,27 milioane de lei.

“Pentru noi cel mai important aspect al businessului este profitul net, care ne asigură dezvoltarea companiei. Pentru acest an, ne așteptăm să atingem un profit brut de 1,5 milioane de euro”, a spus Țiboc.

El a adăugat că afacerile pentru acest an se vor situa la nivelul celor din 2014 sau vor înregistra un mic recul.

La șase luni, veniturile companiei au atins 15 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
quickmobile
extindere
online