Meta - cale liberă pentru a prelua o nouă companie

Meta - cale liberă pentru a prelua o nouă companie
scris 5 feb 2023

Un judecător a emis o hotărâre prin care respinge cererea Comisiei Federale pentru Comerț de a opri Meta Platforms să cumpere producătorul de conținut de realitate virtuală Within Unlimited, respingând temerile autorității de reglementare că acordul ar reduce concurența pe piață, transmite Reuters.

Procesul intentat în decembrie, pentru a decide dacă Meta poate merge mai departe cu preluarea de o valoare relativ mică, a fost văzut ca un test pentru tentativa FTC de a îmăiedica ceea ce consideră o practică a companiei de a achiziționa potențiali rivali mici pentru a domina o piață, în acest caz piețele în curs ale dezvoltării virtuale și realității augmentate, scrie News.ro.

VIDEO&FOTO Avalanșă în Făgăraș. Cabana Capra a fost lovită de valul de zăpadă, care a pătruns în unele camere CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Avalanșă în Făgăraș. Cabana Capra a fost lovită de valul de zăpadă, care a pătruns în unele camere

Hotărârea a fost emisă într-o formă sigilată la începutul acestei săptămâni.

Versiunea publicată a fost redactată.

Un purtător de cuvânt al Meta a spus că proprietarul Facebook și Instagram este ”mulțumit că Curtea a respins moțiunea FTC de a bloca achiziția Within. Așteptăm cu nerăbdare să încheiem tranzacția în curând”, a spus purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

FTC nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
within unlimited