Meta Platforms va deschide primul său magazin fizic

Meta Platforms va deschide primul său magazin fizic
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2022

Meta Platforms urmează să deschidă primul său magazin fizic, unde cumpărătorii vor putea testa și cumpăra căști de realitate virtuală și alte gadget-uri, în timp ce compania pregtește pașii pentru a-și promova metaversul, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul Meta de 1.550 de metri pătrați din campusul companiei Burlingame, California, se va deschide pe 9 mai și va prezenta demonstrații pentru căștile sale Quest 2 VR și dispozitivul pentru apeluri video Portal, precum și ochelarii de realitate augmentată (AR) Ray-Ban, a anunțat Meta.

UE și-a finalizat legislația pentru a elimina zonele fără lege de pe internet. Va impune marilor platforme precum Google, Facebook sau Amazon să elimine mai bine conținutul online ilegal sau periculos CITEȘTE ȘI UE și-a finalizat legislația pentru a elimina zonele fără lege de pe internet. Va impune marilor platforme precum Google, Facebook sau Amazon să elimine mai bine conținutul online ilegal sau periculos

Dispozitivele, cu excepția ochelarilor Ray-Ban, vor fi disponibile pentru cumpărare din magazin, scrie News.ro.

Produsele pot fi cumpărate și online, printr-o nouă filă de cumpărături pe meta.com, a spus compania.

Meta investește mult în metavers - un spațiu virtual în care oamenii interacționează, lucrează și se joacă - prin adăugarea de noi funcții la dispozitivele hardware care servesc drept puncte de acces la lumea virtuală.

La începutul acestei luni, proprietarul Facebook a declarat că va începe să testeze instrumente pentru vânzarea activelor și experiențelor digitale în cadrul platformei sale de realitate virtuală Horizon Worlds, o platformă VR lansată de Meta la sfârșitul anului trecut.

Meta a mai spus că va percepe o taxă de 47,5% din venituri de la creatorii de experiențe și active digitale, o mișcare care a atras critici din partea unor dezvoltatori de aplicații.

Cumpărătorii care urmăresc spațiul așteaptă următoarea versiune a căștilor Quest 2 VR, care va fi probabil lansată în trimestrul al doilea și considerată pe scară largă de analiști ca fiind esențială pentru planurile metaversului companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta platforms
magazine