Meta va implementa AI generativ în produsele companiei

Meta va implementa AI generativ în produsele companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 iun 2023

Fără să surprindă neapărat pe cineva, Mark Zuckerberg spune că produsele Meta vor include facilități de generare a conținutului bazate pe inteligență artificială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Meta nu va sta deoparte în vreme ce multe alte companii, în frunte cu Microsoft și Google, se grăbesc să lanseze facilități care folosesc AI-ul generativ sub forma chatboților.

În cadrul unei ședințe săptămânale cu angajații, Zuckerberg a spus că Meta lucrează la instrumente bazate pe inteligența artificială generativă care vor viza textul, imaginile și conținutul video.

Instagram lucrează la propriul chatbot CITEȘTE ȘI Instagram lucrează la propriul chatbot

Acestea vor fi implementate în produse precum Messenger, WhatsApp și Instagram. Deja s-a aflat că Instagram testează un chatbot cu care utilizatorii platformei vor putea conversa.

Spre exemplu, un instrument va putea fi folosit pentru editarea imaginilor și postarea acestora pe Instagram. Un altul va răspunde la întrebări și va oferi sfaturi pe Messenger și WhatsApp.

În aceeași ședință, la întrebările propriilor angajați, Zuckerberg a spus și că nu este foarte îngrijorat din cauza primei căști Apple de realitate mixtă. ”În fiecare demonstrație pe care Apple a făcut-o era o persoană care stătea singură pe o canapea. Asta ar putea fi viziunea viitorului computerelor, dar nu este cea pe care mi-o doresc eu” spune acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
ai
chatbot
messenger
whatsapp
instagram