Meta va prezenta o nouă cască de VR pe 11 octombrie

Meta va prezenta o nouă cască de VR pe 11 octombrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 sep 2022

Pe 11 octombrie, Meta va organiza un eveniment dedicat tehnologiilor de realitate virtuală și augmentată, în cadrul căruia va prezenta casca de VR cunoscută până acum drept Project Cambria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Meta Connect, evenimentul anual dedicat realității augmentate și realității virtuale de gigantul american, va avea loc 11 octombrie, a anunțat șeful companiei, Mark Zuckerberg.

Spre deosebire de Apple sau Google, care au decis să revină la prezența fizică în cadrul propriilor evenimente, Meta Connect va putea fi văzut doar online, prin streaming.

Hackerii pretind că au spart TikTok. Compania chineză neagă CITEȘTE ȘI Hackerii pretind că au spart TikTok. Compania chineză neagă

Vedeta evenimentul va fi Project Cambria, casca de realitate virtuală la care compania lucrează deja de câțiva ani. Se pare că aceasta va fi comercializată sub brandul Meta Quest Pro.

Meta Quest Pro va avea sisteme de urmărire a mișcărilor și ochilor, precum și un ecran cu o rezoluție mai mare decât Quest 2. Va fi și mai scumpă decât modelul actual, care a fost scumpit recent și costă deja 400 de dolari.

Alături de viitoarea cască de VR, Meta este așteptată să facă și alte anunțuri legate de progresele făcute în dezvoltarea așa-numitului metavers. Este primul eveniment Connect de când compania și-a schimbat numele pentru a reflecta noul focus.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
cască
vr
ar