Microsoft 365 introduce un nou plan de stocare cloud

Microsoft 365 introduce un nou plan de stocare cloud
scris 12 ian 2023

Suita office Microsoft 365 va oferi în curând un nou abonament, semnificativ mai ieftin decât celelalte opțiuni contra cost.

Microsoft anunță Microsoft 365 Basic, un nou abonament pentru suita office a companiei, care va fi disponibil din 30 ianuarie și va costa 2 dolari pe lună sau 20 de dolari pe an.

Noul abonament este semnificativ mai ieftin decât celelalte două versiuni contra cost, Personal și Family, ale căror abonamente sunt de 7 dolari și 10 dolari pe lună.

Piața mondială de calculatoare personale ar urma să revină pe creștere la finele lui 2023 CITEȘTE ȘI Piața mondială de calculatoare personale ar urma să revină pe creștere la finele lui 2023

Microsoft 365 Basic oferă 100GB de stocare cloud, acces la versiunile web ale aplicațiilor Word, Excel, PowerPoint, OneNote și OneDrive, precum și acces la versiunea online fără reclame de Outlook.

Față de abonamentele mai scumpe, opțiunea Basic este lipsită de accesul la aplicațiile de productivitate pentru desktop și de mai multe funcții de protecție a datelor și identității.

Cu aceeași ocazie, Microsoft lansează aplicația web Microsoft 365, care ia locul Microsoft Office și aduce un nou design și noi facilități. Spre finele lunii vor deveni disponibile și versiunile pentru Android, iOS și Windows.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
cloud
office