Microsoft a anunțat prețurile suitei Office 2021

Microsoft a anunțat prețurile suitei Office 2021
scris 3 oct 2021

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a celei mai noi versiuni a propriei suite de birou, Microsoft a anunțat prețurile pentru diversele variante de Office 2021.

Pentru utilizatorii finali vor exista două versiuni de Office 2021: Office Home and Student și Office Home and Business.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Home and Student va include programele Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Teams, urmând să coste 150 de dolari.

Home and Business va beneficia de toate programele din varianta Home and Student, plus Outlook și permisiunea folosirii versiunilor de Windows și Mac în scopuri de business. Aceasta va costa 250 de dolari.

Office 2021 va include toate opțiunile de colaborare ale Microsoft 365 și va veni cu o interfață ușor schimbată, în care elementele ribbon-ului sunt mai rotunjite și folosesc o temă coloristică adaptată la tema de Windows 11.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

În plus, vor exista o serie de noutăți și optimizări pentru fiecare program din cadrul suitei. Spre exemplu, Excel va avea câteva formule noi, iar Outlook va oferi o funcție de traducere în 70 de limbi.

Office 2021 va fi lansat în aceeași zi cu Windows 11, pe 5 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
office