Microsoft a început livrarea actualizării Windows 10 October 2018, al doilea update major al anului

Microsoft a început livrarea actualizării Windows 10 October 2018, al doilea update major al anului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 dec 2018

Cu două luni mai târziu decât promisese inițial, Microsoft a dat undă verde pentru instalarea prin sistemul de actualizare automată a celui de-al doilea update major al anului pentru Windows 10.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum sugerează și numele, Windows 10 October update, ar fi trebuit trebuit să fie lansat în luna octombrie, după deja bine definitul plan de actualizare bianuală a celui mai nou sistem de operare Microsoft.

Însă, o serie întreagă de probleme tehnice raportate de utilizatori au forțat Microsoft să întrerupă furnizarea update-ului și să-l treacă, din nou, pe canalul obișnuit pentru testare, Windows Insider.

Documentele șterse automat, compatibilitatea cu anumiți antiviruși și clienții VPN sau blocarea serviciului Apple iCloud au fost câteva dintre problemele descoperite abia după ce update-ul a ajuns pe PC-urile utilizatorilor.

Google a întrerupt dezvoltarea motorului de căutare pentru China CITEȘTE ȘI Google a întrerupt dezvoltarea motorului de căutare pentru China

O problemă în sine a fost faptul că bug-urile au ajuns în versiunea finală lansată în octombrie, deși au fost anterior raportate de cei care au instalat varianta de test prin intermediul programului Windows Insider.

Microsoft se va concentra în cadrul următoarelor actualizări de Windows 10 pe creșterea stabilității, eliminarea câtor mai multe bug-uri și per ansamblu pe optimizarea sistemului de operare.

Conform ultimelor statistici oficiale, Windows 10 este instalat pe mai mult de 700 de milioane de dispozitive.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10