Microsoft integrează noul Bing în Windows 11

Microsoft integrează noul Bing în Windows 11
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 mar 2023

Un update major pentru Windows 11 aduce o serie întreagă de noutăți, în frunte cu integrarea noului chatbot bazat pe AI, care a fost lansat inițial în cadrul motorului de căutare Bing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft continuă să-și integreze cu mare viteză noul chatbot în cât mai multe produse ale companiei, acesta ajungând acum și în Windows 11, prin cel mai recent update.

Chatbot-ul efectiv nu există, încă, în sistemul de operare. Microsoft a adăugat, în schimb, o cale rapidă de accesare a acestuia, prin intermediul funcției de căutare din taskbar.

Musk recrutează cercetători AI pentru un potențial rival la ChatGPT CITEȘTE ȘI Musk recrutează cercetători AI pentru un potențial rival la ChatGPT

Practic, utilizatorii pot începe să scrie întrebări în bara de căutare ce există pe taskbar. Pentru răspunsuri, însă, aceștia vor fi redirecționați către Bing, prin intermediul browser-ului Edge.

Dacă noul Bing se va bucura de succesul pe care mizează Microsoft, compania americană împușcă mai mulți iepuri dintr-un singur foc, plimbându-și utilizatorii prin trei produse - Windows, Edge și Bing.

Același update aduce și alte noutăți notabile. Printre acestea se numără un preview al aplicației Phone Link, care va face legătură între Windows și iOS, permițând utilizatorilor să trimită și să citească mesajele din iMessage, să preia apelurile și să vadă notificările.

Același update aduce îmbunătățiri aplicației Notepad, ce are acum tab-uri pentru deschiderea mai multor fișiere într-o singură fereastră. La fel de notabilă este și noua funcție de înregistrare video a ecranului, pe care utilizatorii o așteptau de multă vreme.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
bing
chatbot
ai
windows 11