Microsoft își aduce suita de aplicații pentru birou pe casca Apple Vision Pro

Microsoft își aduce suita de aplicații pentru birou pe casca Apple Vision Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 feb 2024

Spre deosebire de alte companii, care s-au arătat reticente în a dezvolta aplicații pentru noua cască Apple de realitate virtuală, Microsoft nu ezită și vine de la bun început cu cele mai importante aplicații pe care le are.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Suita de aplicații pentru birou Microsoft 365 va fi disponibilă în format nativ pentru casca de realitate virtuală Apple Vision Pro încă din prima zi în care aceasta va fi disponibilă pe piață.

Astfel, în mediul virtual creat de Vision Pro vor putea fi folosite Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Loop și Microsoft Teams.

Apple Card anunță câți clienți are CITEȘTE ȘI Apple Card anunță câți clienți are

Acestea vor oferi multe dintre facilitățile disponibile și în cadrul versiunilor tradiționale, inclusiv interfața grafică Ribbon, optimizată pentru folosirea în mediul virtual.

Teams, aplicația de comunicare video dezvoltată de Microsoft, va suporta avatarurile digitale create prin scanare facială, numite de Apple Personas.

Alături de aplicațiile de birou, utilizatorii vor avea acces și la suita de funcții de inteligență artificială Copilot, care va facilita, printre altele, rezumarea documentelor lungi și crearea prezentărilor prin comenzi vocale.

Alături de Microsoft, Zoom a anunțat că și aplicația sa de comunicare video va fi disponibilă pe noua casă Apple, care va intra pe piață vineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
apple
vision pro
microsoft word
excel
powerpoint
outlook
onenote
loop
teams