PayPal declanșează concedieri. Scrisoare către angajați: "Vă scriu pentru a împărtăși vestea dificilă... "

PayPal declanșează concedieri. Scrisoare către angajați: "Vă scriu pentru a împărtăși vestea dificilă... "
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 31 ian 2024

Procesatorul american de plăți PayPal taie 2.500 locuri de muncă, reprezentând 9% din pozițiile deschise la nivel global, reducerea urmând să afecteze atât posturi existente, cât și listele de locuri pe care compania planificase să le ocupe pe parcursul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Angajații afectați vor fi anunțați până la sfârșitul săptămânii.

De ce este important Companiile tehnologice au operat reduceri puternice de personal în doar câteva săptămâni din acest nou an, dintre care majoritatea nu au legătură cu fuziuni și achiziții. Acțiunile din domeniul tehnologiei au pornit anul în scădere, după ce promovarea excesivă a inteligenței artificiale în 2023 a condus la câștiguri mari pe burse, înaintea creșterii reale a afacerilor.

De asemenea interesant Și anul trecut, multe companii de tehnologie au trecut la concedieri semnificative și alte măsuri de restructurare, deoarece afacerile au încetinit. Pe finalul anului trecut, mii de programatori si ingineri, deținători ai vizelor H-1B, s-au mutat din SUA în Canada, din cauza incertitudinilor și concedierilor făcute de companiile americane de tehnologie.

Alertă la Vodafone. Participația grupului arab e&, stabilită de autorități ca risc pentru securitatea națională. Vodafone România a vrut și rețelele mobile ale Telekom România, germanii preferând însă românii de la Quantum Project CITEȘTE ȘI Alertă la Vodafone. Participația grupului arab e&, stabilită de autorități ca risc pentru securitatea națională. Vodafone România a vrut și rețelele mobile ale Telekom România, germanii preferând însă românii de la Quantum Project

"Echipă,

În ultimul nostru Global All Hands, am împărtășit că, pentru a construi o organizație în creștere și a ne debloca adevăratul potențial, trebuie să fim sinceri cu privire la modul în care ne putem îmbunătăți. În ultimele luni, am petrecut cât mai mult timp cu cât mai mulți dintre voi pentru a afla  marile puncte forte ale companiei noastre, precum și unde trebuie să ne mișcăm mai repede, unde trebuie să ne schimbăm și ce trebuie să facem pentru a insufla o cultură a inovației care să readucă compania noastră la adevărata poziție de forță pe care o merită.

Deși am fost încurajat de inovația pe care o oferă echipa noastră, trebuie să executăm mai rapid și să ne asigurăm că suntem concentrați pe rezolvarea nevoilor și problemelor cele mai critice ale clienților noștri. Mai exact, trebuie să ne concentrăm mai mult, să implementăm automatizarea și să ne consolidăm tehnologia pentru a reduce complexitatea și duplicarea. Am început această călătorie, dar avem multă muncă de făcut – iar 2024 marchează un an de schimbare, inclusiv unele decizii dificile, dar necesare pentru a ne duce acolo unde trebuie să ajungem.

Astăzi, vă scriu pentru a împărtăși vestea dificilă că ne vom reduce forța de muncă globală cu aproximativ 9% atât prin reduceri directe, cât și prin eliminarea rolurilor deschise pe parcursul anului. Facem acest lucru pentru a ne adapta afacerea, permițându-ne să ne mișcăm cu viteza necesară pentru a livra clienților noștri și pentru a genera o creștere profitabilă. În același timp, vom continua să investim în domenii despre care credem că vor crea și accelera creșterea.

Autoritățile italiene au stabilit, după o anchetă, că ChatGPT încalcă GDPR. OpenAI trebuie să se apere în termen de 30 de zile CITEȘTE ȘI Autoritățile italiene au stabilit, după o anchetă, că ChatGPT încalcă GDPR. OpenAI trebuie să se apere în termen de 30 de zile

Dacă rolul dvs. este inclus în această reducere a forței de muncă, veți fi notificat între astăzi și sfârșitul săptămânii. Aceste decizii nu au fost ușor de luat și întreprindem aceste acțiuni cu grijă și considerație extraordinară. Toate deciziile sunt supuse consultării, acolo unde prevede legea. Fideli valorilor noastre, vom sprijini tranzițiile angajaților noștri cu cel mai mare respect, sprijin și compasiune.

PayPal are un potențial semnificativ de a crea valoare substanțială pentru angajații noștri, clienții și acționarii noștri. În următorul an, vom lucra împreună pentru a maximiza acoperirea, amploarea și resursele noastre, astfel încât să putem avea un impact și mai mare pentru clienții pe care îi deservim.

Sunt încrezător că comunitatea noastră PayPal va trece prin această perioadă și sunt optimist cu privire la viitorul pe care îl vom crea împreună.

Alex

", este mesajul intern transmis de CEO-ul Alex Chriss, conform CNBC.

Minorii nu mai pot primi mesaje private de la străini pe Instagram și Facebook CITEȘTE ȘI Minorii nu mai pot primi mesaje private de la străini pe Instagram și Facebook

În urmă cu un an, compania a mai concediat 2.000 de angajați.

Disponibilizările din companii, de la Riot Games, deținută de Tencent, la TikTok și la Discord, urmează unui 2023 dificil, în care peste 100.000 de lucrători din domeniul tehnologiei au fost disponibilizați.

Recent, eBay a anunțat că va concedia 1.000 de angajați, SAP a anunțat o restructurare de 8.000 posturi, Alphabet concediază zeci de angajațiMicrosoft va concedia angajați din unitatea sa Gaming, iar Salesforce disponibilizează 700 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
război ucraina
război rusia
paypal