Microsoft lansează prima versiune beta de Windows 11

Microsoft lansează prima versiune beta de Windows 11
scris 30 iul 2021

Windows 11 a ajuns la stadiu de beta, semn că se fac progrese importante și că sistemul de operare se apropie de lansarea primei versiuni finale.

Windows 11 beta 1 este disponibil începând de astăzi pentru utilizatorii înscriși în programul Windows Insider, care-l pot testa cu mai puțini griji.

Spre deosebire de versiunile dev de până acum, varianta beta se presupune că este mai stabilă, după ce multe din probleme și bug-uri au fost eliminate de inginerii Microsoft.

Aproape jumătate din timpul petrecut pe Facebook este alocat conținutului video CITEȘTE ȘI Aproape jumătate din timpul petrecut pe Facebook este alocat conținutului video

Cu toate astea, compania americană avertizează că, totuși, beta rămâne beta și pot exista componente care nu funcționează corect. Microsoft recomandă versiune beta doar utilizatorilor cu abilități tehnice avansate.

Cei care au instalat versiunea dev și vor să treacă la beta trebuie să schimbe canalul de distribuție din setările pentru Windows Insider, intrând la Settings > Windows Update > Windows Insider Program.

Windows 11 va aduce o nouă interfață grafică cu un nou meniu start și mai multe noutăți tehnice, printre care suportul nativ pentru aplicații de Android, widget-uri (din nou) și mai multe optimizări de performanță.

Microsoft spune că Windows 11 va fi disponibil undeva în preajma sărbătorilor de iarnă. Upgrade-ul va fi gratuit pentru utilizatorii de Windows 10.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11