Microsoft scumpește consolele Xbox și abonamentele Game Pass

Microsoft scumpește consolele Xbox și abonamentele Game Pass
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 iun 2023

Microsoft, care își vede cu fiecare zi ce trece scăzând șansele achiziționării Activision Blizzard, anunță scumpirea consolelor Xbox Series X și a abonamentelor Game Pass pentru acestea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, o consolă Xbox Series X va costa 550 de euro în majoritatea țărilor europene de la 1 august. Vor fi exceptate de la scumpire consolele Xbox Series S.

Scumpirea consolelor Xbox Series X operată acum de Microsoft are rolul de a aduce prețul la nivel rivalei Play Station 5, pe care Sony a scumpit-o încă de anul trecut.

YouTube va dubla filmările în alte limbi cu ajutorul AI-ului CITEȘTE ȘI YouTube va dubla filmările în alte limbi cu ajutorul AI-ului

Din 6 iulie, se vor scumpi și abonamentele Game Pass Ultimate și Game Pass for Console, care vor costa 15 euro, respectiv 11 euro. PC Game Pass va rămâne la prețul vechi.

Pentru abonații actuali, noile prețuri pentru serviciile Game Pass vor intra în vigoare de la 13 august, respectiv 13 septembrie în Germania.

Microsoft ignoră în continuare piața românească, unde consolele sale nu sunt disponibile oficial, ci aduse din piața gri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
console
xbox
game pass
scumpiri