Microsoft testează un nou design pentru Outlook.com

Microsoft testează un nou design pentru Outlook.com
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 aug 2017

Microsoft a lansat un program beta prin care utilizatorii săi pot testa noul design pe care compania l-a pregătit pentru Outlook.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua versiune de Outlook.com, susțin cei de la Microsoft, le va oferi utilizatorilor o interfață mai rapidă care, totodată, va oferi și mai multe opțiuni de personalizare.

Utilizatorii serviciului de mail online al Microsoft, care urmașul bătrânului Hotmail, rebranduit ulterior Live Mail, vor avea la dispoziție un buton prin care pot activa noua interfață și, dacă nu sunt mulțumiți de ea, reveni la cea veche.

Interfața noua, care va fi testată în perioada următoare, aduce, printre altele, o funcție superioară de căutare, opțiuni de personalizare precum alegerea butoanelor care apar pe bara laterală și un mod îmbunătățit de grupare a mesajelor care fac parte din aceeași conversație.

Disney își va retrage producțiile de pe Netflix și va lansa propriul serviciu de streaming CITEȘTE ȘI Disney își va retrage producțiile de pe Netflix și va lansa propriul serviciu de streaming

O funcție utilă va fi căutarea rapidă a informațiilor, precum adrese sau puncte de interes, care pot fi incluse cu ușurință în mail-uri. Nu putea să lipsească nici suportul pentru emoji-uri și GIF-uri animate care vor putea fi căutate și folosite la fel de ușor.

Noua versiune de Outlook.com va grupa într-un singur loc toate imaginile, atât cele trimise, cât și cele primite, pentru a putea fi găsite mai ușor la o căutare ulterioară.

La baza noii interfețe Outlook.com stă framework-ul ReactJS. Dezvoltat de Facebook, acesta este folosit de tot mai mulți dezvoltatori pentru crearea aplicațiilor web moderne.

Microsoft testează un nou design pentru Outlook.com

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
outlook
mail