Microsoft va închide LinkedIn în China

Microsoft va închide LinkedIn în China
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2021

Microsoft va închide LinkedIn în China, la șapte ani de la lansarea pe această piață, și o va înlocui cu o platformă restrânsă, care se va concentra doar pe locuri de muncă, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

LinkedIn este singura platformă de socializare din SUA care este operațională în China, unde guvernul cere ca astfel de platforme să respecte reguli și reglementări stricte, scrie News.ro.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

”Ne confruntăm cu un mediu operațional semnificativ mai dificil și cu cerințe de complianță mai multe în China”, a afirmat LinkedIn pe o postare pe blog, adăugând că nu a realizat același succes al funcțiilor de socializare, de distribuire și informare pe care l-a atins la nivel global.

LinkedIn a spus că va înlocui serviciul din China, care restricționează postarea anumitor conținuturi din cauza reglementărilor, cu un portal noi numit InJobs.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Noul serviciu, care va fi lansat în acest an, nu va include un feed social sau abilitatea de a distribui postări sau articole.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
linkedin