Mind CTI, companie israeliană cofondată de o româncă, cumpără furnizorul german de soluții de comunicare Message Mobile

Mind CTI, companie israeliană cofondată de o româncă, cumpără furnizorul german de soluții de comunicare Message Mobile
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 27 mar 2019

Furnizorul israelian de soluții de facturare în industria telecom Mind C.T.I., cu două birouri în România, a ajuns la un acord pentru preluarea companiei germane Message Mobile, specializată în soluții business-to-business de comunicare și plăți prin SMS, într-o tranzacție cu numerar și acțiuni evaluată la aproximativ 3 milioane de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mind, companie cofondată de antreprenoarea de origine română Monica Iancu în 1986, va plăti 2,25 milioane de dolari în numerar și echivalentul a aproximativ 750.000 de dolari în acțiuni proprii fondatorului companiei germane, Dr. Martin Hecker.

Message Mobile, o subsidiară independentă a companiei germane Materna Information & Communications SE, furnizează companiilor soluții personalizate de comunicații mobile. Platforma de mesagerie permite firmelor să comunice cu clienții și partenerii prin intermediul textului/SMS și al mesageriilor instante și vocale. De asemenea, compania oferă soluții de plată mobilă pentru o diverse aplicații, cum ar fi plata parcării cu telefonul mobil.

Parlamentul European a votat în favoarea reformei drepturilor de autor, care schimbă regulile în online. YouTube, Facebook și Google, afectați de schimbări CITEȘTE ȘI Parlamentul European a votat în favoarea reformei drepturilor de autor, care schimbă regulile în online. YouTube, Facebook și Google, afectați de schimbări

Cu sediul la Yokneam, în nordul Israelului, Mind C.T.I. are birouri în SUA și România, la Iași și Suceava. Compania oferă soluții de facturare și servicii pentru relațiile cu clienții în industria telecom, având circa 220 de angajați și venituri anuale de 18 milioane de dolari.

Mind este listată pe piața Nasdaq din anul 2000 și are o capitalizare de aproximativ 42,6 milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
mind cti
mind software srl
solutii facturare
achizitie
message mobile
investitie