mindit.io vizează întărirea poziției pe piața din zona DACH

mindit.io vizează întărirea poziției pe piața din zona DACH

Lucia Stoicescu, CEO mindit.io

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2023

mindit.io, companie românească specializată în software engineering, fondată în 2015 de Irina Arsene, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri consolidată (România & Elveția) de peste 13 milioane euro și un profit net de circa 3,16 milioane euro, respectiv o evoluție de 40% atât în ceea ce privește cifra de afaceri, cât și numărul de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania estimează creșteri și în 2023, cu focus pe regiunea DACH (Germania, Austria Elveția), respectiv dezvoltarea avantajelor competitive, atât din punct de vedere tehnic, cât și al metodologiilor de implementare a proiectelor.

Consiliul Concurenței declanșează investigații pe piața de distribuție a jocurilor video pentru console Playstation. Sony - suspectată că ar fi abuzat de poziția sa dominantă. Inspecții la sediile Sony din Europa CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței declanșează investigații pe piața de distribuție a jocurilor video pentru console Playstation. Sony - suspectată că ar fi abuzat de poziția sa dominantă. Inspecții la sediile Sony din Europa

În 2022, pentru a susține creșterea volumului și a calității proiectelor livrate, compania și-a extins echipa cu peste 140 de angajați, ajungând, în prezent, la un număr de 250 de persoane.

Compania estimează o creștere a afacerilor pentru anul curent prin consolidarea și întărirea poziției pe piața din zona DACH (Germania, Austria și Elveția).

La începutul anului trecut, mindit.io a deschis un birou în Elveția.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
irina arsene
mindit.io