Compania software mindit.io a început extinderea în afara României

Compania software mindit.io a început extinderea în afara României
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2022

mindit.io, companie românească specializată în dezvoltarea de software,  s-a extins la începutul acestui an cu un nou birou, în Elveția, în completarea celor din București, Iași, Sibiu și Cluj-Napoca. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Extinderea în Elveția reprezintă o decizie strategică pentru mindit.io, în contextul în care o parte relevantă a portofoliului nostru constă în clienți din această țară. Vrem să fim prezenți fizic atât pentru a ne consolida relațiile și a facilita colaborarea cu aceștia, cât și pentru a obține noi parteneriate locale. De altfel, acesta este doar primul pas spre extindere externă, planurile noastre pe termen mediu vizând și alte țări în acest sens”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io. 

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

Biroul din Elveția reprezintă primul pas în strategia de extindere a companiei în afara României, planurile pe termen mediu vizând consolidarea poziției în regiunile DACH (Germania, Austria și Elveția), în SUA și explorarea oportunităților de business în Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg). 

În februarie, compania a anunțat că vrea să recruteze 130 de specialiști anul acesta, atât în țară, cât și în străinătate.

Astfel, până la sfârșitul acestui an, mindit.ro are în plan să ajungă la 310 angajați, de la aproximativ 180 în prezent.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri
Potrivit reprezentanților companiei, mindit.io vizează recrutări pentru toate nivelurile de senioritate – intern, junior, middle sau senior, în tehnologii precum Java, Angular, React, Azure & AWS, TIBCO, IIB, QA Engineers, SQL.
 
Pe plan local, compania are birouri deschise în București, Iași, Sibiu și Cluj, dar angajații pot alege fie munca de la birou, fie munca de acasă.

mindit.io, specializată în dezvoltarea de software, a fost fondată în 2015 de Irina Arsene, CEO.

În prezent, mindit are peste 180 de ingineri software, cu expertiză în peste 50 de tehnologii, care operează pe un portofoliu de peste 200 de proiecte naționale și internaționale. Principalele industrii deservite de mindit.io sunt: retail, fintech & wealth management, healthcare, banking și foodtech.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
mindit.io
angajari
angajari it
recrutari it
angajati
ingineri software
irina arsene
companie it
dezvoltare soft