Mozilla lansează o extensie pentru monitorizarea prețurilor

Mozilla lansează o extensie pentru monitorizarea prețurilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 nov 2018

În timp pentru Black Friday, Mozilla lansează o extensie de monitorizare prețurilor magazinelor online pentru browser-ul Firefox.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii browser-ului open source Firefox vor putea folosi noua extensie dezvoltată chiar de producătorul Mozilla pentru a urmări variațiile de preț al produselor de care sunt interesați și a fi înștiințați când scade prețul.

Noua extensie se numește Price Wise și permite utilizatorilor să adauge produsele dorite pe o listă personală. Prețul produselor respective va fi monitorizat în cadrul magazinelor online suportate.

Acțiunile Apple au scăzut la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, după avertismente ale furnizorilor companiei CITEȘTE ȘI Acțiunile Apple au scăzut la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, după avertismente ale furnizorilor companiei

În momentul în care prețul unui produs din listă scade, utilizatorul va fi notificat direct în browser, acesta având posibilitatea să cumpere rapid produsul dorit.

Din păcate, nu există un istoric pe termen lung al prețurilor, pentru ca utilizatorul să poată distinge reducerile reale de cele formale.

Pentru început, extensia suportă doar o serie de magazine din Statele Unite, printre care Amazon, Best Buy, eBay și Walmart, însă cei de la Mozilla spun că vor extinde pe viitor această listă.

viewscnt
Afla mai multe despre
mozilla
firefox
preturi
cumparaturi