Muzix Group Romania și-a deschis porțile pentru pasionații de dispozitive audio portabile

Muzix Group Romania și-a deschis porțile pentru pasionații de dispozitive audio portabile
scris 24 aug 2020

Muzix Group Romania este una dintre afacerile românești planificate minuțios, lansată cu curaj în timpul pandemiei, ca e-shop adresat iubitorilor și cunoscătorilor de dispozitive audio portabile (căști audio, boxe portabile, playere și accesorii).

Compania este soluția dedicată și special croită pentru România a Muzix Group Ungaria. Compania-mamă are istorie de peste 10 ani, ca distribuitor exclusiv pentru 20 de branduri dintre care amintim 1More, Ultrasone, Vifa, iBasso, UiiSii, Audiofly, MeeAudio, SoundMAGIC, Sabbat, Lotoo. În plus, brand-uri ca Awei și Grixx vin în completare să se adreseze domeniului retail.

muzix.ro oferă alternativele audio portabile atât pentru ascultătorii obișnuiți de muzică, pentru audiofili sau pentru cei entuziaști de calitatea HiFi cât și pentru cei pasionați de gaming sau cei care au nevoie de produse profesionale. Artiștii, DJ-ii sau oamenii de radio au în muzix.ro un partener de încredere care le oferă datele acustice și tehnice ideale pentru activitatea sau hobby-ul lor.

Portofoliul muzix.ro este dinamic, va fi completat cu o lansare treptată, a câte 3-4 brand-uri pe lună, până la listarea produselor din cele 25 de brand-uri reprezentate în România, într-o gamă de prețuri corectă, accesibilă pentru toate nevoile și bugetele.

”Partenerul meu, Bogdan Militaru împreună cu mine avem un istoric de peste 20 de ani de când am activat împreună în domeniul auto, în cadrul aceluiași holding. De aceea, în planul de extindere pentru România ne-am unit forțele într-un parteneriat firesc, între doi oameni care împărtășesc valori personale și de business comune. Nu ne vom opri aici, ci vom aborda în planul nostru de extindere zonală și țări ca Serbia și Bulgaria.” – Szabolcs Orban – CEO Muzix Group Kft.

muzix.ro oferă clienților săi un parcurs al achiziției atent conceput: de la informațiile tehnice oferite, la securizarea metodei de plată, newsletter dedicat, livrare națională și experiență la livrare personalizată.

Muzix Group Romania pornește la drum alături de un partener de comunicare full service, Agenția #GrupaMare.

”După mai bine de 20 de ani de activitate în corporații mari, am acceptat o dublă provocare: pe de o parte pe aceea a unui business personal construit de la 0 și pe de altă parte pe aceea a lansării lui într-un context economic și social atipic. Să lansăm această afacere din martie până iunie, să fim în contact doar online și la distanță cu furnizorii de produse și servicii, cu partea de formalități bancare de început sau cu autoritățile a constituit o reală provocare. Alături de Szabolcs, prietenul și partenerul meu, am ales produse de calitate, de la producători consacrați. Consumatorilor familiarizați cu gadget-urile le oferim variante pe gustul lor, iar celor mai puțin cunoscători le oferim informații și consiliere pentru a face alegerea potrivită. Avem produsele și capacitatea de a ne adresa atât B2B cât și B2C.” – Bogdan Militaru – Managing Director și Co-Owner al Muzix Group Romania.

viewscnt
Afla mai multe despre
muzix group romania
casti audio
boxe portabile
playere