Nagarro, companie prezentă în România, s-a listat independent pe Bursa de la Frankfurt

Nagarro, companie prezentă în România, s-a listat independent pe Bursa de la Frankfurt
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 dec 2020

Nagarro, companie cu activitate în inginerie digitală și soluții tehnologice, deținută de grupul german Allgeier, care a preluat recent iQuest în România și a lansat angajări, anunță listarea independentă la bursă și finalizarea separării de Allgeier.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile companiei sunt tranzacționate de astăzi la Bursa de la Frankfurt (Prime Standard) sub simbolul „NA9”. Conform termenilor spin-off-ului, o acțiune Nagarro SE pentru fiecare acțiune Allgeier SE a fost alocată acționarilor Allgeier.

România cade în clasamentul țărilor cu cel mai ieftin internet și iese din Top 5 CITEȘTE ȘI România cade în clasamentul țărilor cu cel mai ieftin internet și iese din Top 5

Nagarro este o companie globală de inginerie digitală cu peste 8.400 de angajați în 25 de țări din America de Nord, Asia și Europa. 

Nagarro a raportat în 2019 venituri de 402 milioane de euro, un EBITDA ajustat de 58 milioane de euro și o marjă EBITDA ajustată de 14%. În primele nouă luni ale anului 2020, veniturile au atins 321 milioane de euro și EBITDA ajustat de 58 milioane de euro, ceea ce înseamnă o marjă EBITDA de 18%. Compania își propune ca rata de creștere a veniturilor organice să fie de aproximativ 15% în 2021 și să revină la nivelurile istorice (2017-2019) pe termen mediu. Nagarro vizează, de asemenea, o marjă EBITDA ajustată de aproximativ 15%.

În Romania, Nagarro are peste 800 de angajați în urma fuziunii cu iQuest.

viewscnt
Afla mai multe despre
nagarro
bursa de la frankfurt