Nagarro, companie prezentă în România, s-a listat independent pe Bursa de la Frankfurt

Nagarro, companie prezentă în România, s-a listat independent pe Bursa de la Frankfurt
scris 16 dec 2020

Nagarro, companie cu activitate în inginerie digitală și soluții tehnologice, deținută de grupul german Allgeier, care a preluat recent iQuest în România și a lansat angajări, anunță listarea independentă la bursă și finalizarea separării de Allgeier.

Acțiunile companiei sunt tranzacționate de astăzi la Bursa de la Frankfurt (Prime Standard) sub simbolul „NA9”. Conform termenilor spin-off-ului, o acțiune Nagarro SE pentru fiecare acțiune Allgeier SE a fost alocată acționarilor Allgeier.

România cade în clasamentul țărilor cu cel mai ieftin internet și iese din Top 5 CITEȘTE ȘI România cade în clasamentul țărilor cu cel mai ieftin internet și iese din Top 5

Nagarro este o companie globală de inginerie digitală cu peste 8.400 de angajați în 25 de țări din America de Nord, Asia și Europa. 

Nagarro a raportat în 2019 venituri de 402 milioane de euro, un EBITDA ajustat de 58 milioane de euro și o marjă EBITDA ajustată de 14%. În primele nouă luni ale anului 2020, veniturile au atins 321 milioane de euro și EBITDA ajustat de 58 milioane de euro, ceea ce înseamnă o marjă EBITDA de 18%. Compania își propune ca rata de creștere a veniturilor organice să fie de aproximativ 15% în 2021 și să revină la nivelurile istorice (2017-2019) pe termen mediu. Nagarro vizează, de asemenea, o marjă EBITDA ajustată de aproximativ 15%.

În Romania, Nagarro are peste 800 de angajați în urma fuziunii cu iQuest.

viewscnt
Afla mai multe despre
nagarro
bursa de la frankfurt