Tranzacție: SoftOne România cumpără Orosimo, integrator de soluții software

Tranzacție: SoftOne România cumpără Orosimo, integrator de soluții software

Alexandra Lucescu, Director de Operațiuni, SoftOne România

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2020

SoftOne România, membru al grupului de investiții Olympia  deținut de omul de afaceri Panos Germanosface un pas important în extinderea companiei la nivel local și achiziționează Orosimo Software, un integrator de soluții software din Grecia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Achiziția face parte din strategia de dezvoltare SoftOne România de a-și mări rețeaua de parteneri la nivel național și portofoliul de clienți care a ajuns deja la peste 600 de companii ce utilizează soluțiile Soft1.

Reddit cumpără aplicația de video sharing Dubsmash, extinzându-și serviciile pe segmentul dominat de TikTok CITEȘTE ȘI Reddit cumpără aplicația de video sharing Dubsmash, extinzându-și serviciile pe segmentul dominat de TikTok

„Această fuziune face parte din strategia noastră generală și ne oferă resursele de care avem nevoie pentru planurile SoftOne de dezvoltare,” a declarat Antonis Karantonis, Director General, SoftOne Technologies. „Achiziționarea companiei Orosimo reprezintă primul pas dintr-o serie de mișcări strategice menite să ne susțină ritmul de creștere pe piața locală, astfel încât să ne sprijinim mai bine clienții și partenerii.”

„Vom continua să investim în piața locală și să ne consolidăm poziția de lideri în zona de soluții Cloud ERP pentru IMM-uri,” a afirmat Alexandra Lucescu, Director de Operațiuni, SoftOne România.

Orosimo Software este un dezvoltator de soluții software ERP, CRM și WMS, cu o echipă formată din peste 45 de developeri și consultanți IT la nivel internațional, prezent de peste 10 ani pe piața din România. Începând cu anul 2017, compania a devenit partener strategic SoftOne, astfel încât deține o experiență relevantă în implementarea și dezvoltarea soluțiilor Soft1. 

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne furnizează opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari.

SoftOne România este prezentă pe piața locală de 7 ani. Grupul SoftOne are aproximativ 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind circa 47.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România).

SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală a companiilor.

Olympia Group a fost înființat în urmă cu 35 de ani în Grecia.

viewscnt
Afla mai multe despre
softone
alexandra lucescu