Netflix vrea să controleze mai bine costurile în creștere pentru cloud computing, cu partenerul său de lungă durată Amazon Web Services

Netflix vrea să controleze mai bine costurile în creștere pentru cloud computing, cu partenerul său de lungă durată Amazon Web Services
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2022

Netflix încearcă să controleze mai bine costurile crescânde pentru cloud computing, împreună cu partenerul său de lungă durată Amazon Web Services, ca parte a eforturilor sale de a reduce cheltuielile totale, a relatat publicația Wall Street Journal, citând persoane familiare cu această activitate, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gigantul de streaming angajează, de asemenea, mai mult personal junior, reduce amprenta sa imobiliară și numărul de copii ale datelor și conținutului pe care le stochează în întreaga lume, se arată în articol.

Guvernul austriac plafonează prețul energiei electrice pentru gospodării CITEȘTE ȘI Guvernul austriac plafonează prețul energiei electrice pentru gospodării

Compania, care se confruntă cu pierderea abonaților și concurența crescută din partea unor companii precum Walt Disney și Apple, nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii, scrie News.ro

Netflix încearcă să-și crească baza de abonați până la 500 de milioane de clienți la nivel global, în următorii trei ani.

Compania a pierdut 970.000 de abonați din aprilie până în iunie și a oferit o prognoză sub așteptările de pe Wall Street pentru trimestrul curent.

În iunie, Netflix a declarat că a concediat 300 de angajați, sau aproximativ 4% din forța sa de muncă, în a doua rundă de reduceri de locuri de muncă pentru a tempera cheltuielile.

Potrivit WSJ, compania din California angajează mai mulți angajați juniori - de la stagiari la proaspăt absolvenți de facultate - ca parte a unei inițiative extinse de recrutare de ”talente emergente”.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
amazon web services