Next Chymia, grup de investiții condus de cofondatorul Cardano, intră în acționariatul Humans.ai

Next Chymia, grup de investiții condus de cofondatorul Cardano, intră în acționariatul Humans.ai
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2022

Next Chymia Consulting, grup de consultanță și de investiții în blockchain, cu sediul la Hong Kong, a intrat în acționariatul startup-ului românesc de deep tech Humans.ai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Next Chymia a devenit unul dintre principalii investitori ai companiei.

Cu sediul la Hong Kong, Next Chymia furnizează servicii de consultanță și finanțare companiilor care folosesc tehnologia blockchain, având în portofoliu nume ca Emurgo, PumaPay, Centrality și Paylend.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Grupul este condus de Kenji Sasaki, cofondatorul Cardano - un ecosistem blockchain dezvoltat  pentru a rula servicii financiare și proiectul din spatele criptomonedei ADA.

Startup-ul românesc Humans.ai integrează date și tehnologie pentru a genera modele AI unice și a le utiliza ca API (interfață de programare a aplicațiilor) de către comunitatea de afaceri. 

Compania a anunțat, recent, atragerea unei finanțări de 1,17 milioane de dolari dn vânzarea de token-uri pe platforma Polkastarter, cea mai mare sumă strânsă până acum pe platformă.

viewscnt
Afla mai multe despre
humans
humans.ai
deep tech
next chymia consulting
investitie
actionar humans
kenji sasaki
cardano
blockchain