Nou jucător: Compania indiană de tehnologie Mastek, cu Oracle și UiPath printre parteneri, intră în România

Nou jucător: Compania indiană de tehnologie Mastek, cu Oracle și UiPath printre parteneri, intră în România
scris 19 ian 2022

Multinaționala indiană de tehnologie Mastek, specializată în servicii de inginerie digitală și transformare cloud, cu Oracle și UiPath printre parteneri, a deschis primul său centru din România, în cadrul strategiei de extindere în Europa, relevă date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Noul centru, denumit Evolutionary Systems B.V. Amsterdam – Sucursala București, este operat de Evosys, companie achiziționată de Mastek în 2020, pentru 65 milioane de dolari.

Centrul din București va juca un rol semnificativ în extinderea planurilor strategice de creștere ale Mastek pe piețele din Europa continentală.

Apple ar putea lansa un nou iPad Air, alături de iPhone SE CITEȘTE ȘI Apple ar putea lansa un nou iPad Air, alături de iPhone SE

Totodată, centrul va servi drept hub pentru activitățile nearshore (din piețe relativ apropiate României – n.r.) și offshore legate de Oracle Cloud în regiunile EMEA.

Astfel, centrul din România va servi drept capacitate nearshore pentru Oracle Cloud și Digital Services, în vederea susținerii cererii de pe piețele din Europa și Marea Britanie.

Pentru centrul din București, Mastek a închiriat două etaje în sediul Impact Hub Floreasca din complexul de birouri Equilibrium, dezvoltat de Skanska. Compania pregătește acum primele angajări, fiind în căutare de specialiști în cloud, analiști de afaceri și consultanți digitali.

Fondată în 1982, Mastek oferă servicii de inginerie digitală și transformare cloud, având activități în peste 40 de țări și aproximativ 5.000 de angajați.

Compania este listată la bursa din Mumbai și are printre parteneri nume ca Oracle, UiPath, Microsoft, Service Now, Amazon Web Services (AWS) și Google Cloud.

viewscnt
Afla mai multe despre
mastek
centru it
mastek romania
centru nearshore
evosys
inginerie digitala
transformare cloud
deschidere birou