OneDrive aniversează 15 ani cu noi facilități

OneDrive aniversează 15 ani cu noi facilități
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 aug 2022

Microsoft anunță o serie de noutăți pentru OneDrive, cu ocazia împlinirii a 15 de la lansarea serviciului de stocare online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

OneDrive, unul dintre numeroasele servicii online dezvoltate de Microsoft pentru a concura cu Google și Amazon, printre alții, împlinește 15 ani de existență, motiv pentru care producătorul anunță câteva noutăți.

Deși nu este neapărat ceea ce și-ar dori utilizatorii de business ai produsului aplicațiile mobile OneDrive vor avea acum propria versiune de Stories, care arată și funcționează la fel ca formatul cu același nume din Instagram.

Analist: Apple va vinde cel mult 1,5 milioane de exemplare din prima cască de AR în primul an CITEȘTE ȘI Analist: Apple va vinde cel mult 1,5 milioane de exemplare din prima cască de AR în primul an

Această facilitate este disponibilă, deocamdată doar în Australia, urmând să fie lansată și în alte regiuni pe parcursul acestui an.

Pentru versiunea web a aplicației, Microsoft anunță o nouă pagină principală, care se încarcă atunci când utilizatorul deschide serviciul și oferă acces rapid la documente și foldere.

Noua pagină listează documentele accesate recent, afișând în dreptul lor și cele mai recente activități ale utilizatorilor care colaborează la anumite documente. Există aici filtre în funcție de formatul fișierelor, putând fi filtrate rapid tabelele, prezentările, PDF-urile etc.

Problema este că Microsoft nu a terminat de lucru la această nouă pagină centrală de OneDrive, pentru a o putea lansa în preajma aniversării. În schimb, aceasta va fi disponibilă abia peste câteva luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
onedrive
microsoft
cloud