WhatsApp lansează noi funcții prin care poți decide cine vede că ești online și cine nu​

WhatsApp lansează noi funcții prin care poți decide cine vede că ești online și cine nu​
scris 9 aug 2022

WhatsApp lansează noi funcții de confidențialitate, ca urmare a cererilor venite de la useri. Vei putea decide cine din agendă poate să vadă că ești sau nu online și, dacă părăsești un grup, poți alege ca cei din grup să nu fie notificați.

Practic, poți să eviți mai ușor prietenii și alte cunoștințe, fiindcă poți seta astfel încât numai anumiți oameni din lista de contacte să vadă dacă ești online sau nu. Așadar, poți alege exact cine poate vedea status-ul „last seen”, arată Hotnews.ro.

VIDEO Mugur Isărescu: Băncile au sărit calul și au dus ROBOR-ul peste dobânda-cheie. Au suprareacționat. A fost clară tendința băncilor și a traderilor să privească pesimist viitorul CITEȘTE ȘI VIDEO Mugur Isărescu: Băncile au sărit calul și au dus ROBOR-ul peste dobânda-cheie. Au suprareacționat. A fost clară tendința băncilor și a traderilor să privească pesimist viitorul

În curând va fi introdusă o altă funcție, cea prin care poți alege să părăsești un grup fără ca userii din acel grup să fie notificați de acest lucru. Este ceea ce se numește un „Irish Goodbye”, adică acțiunea de a pleca de la un party fără a-ți lua „la revedere” de la nimeni.

Este o funcție utilă, fiindcă sunt cazuri în care un om care părăsește un grup, probabil dezamăgit, sătul sau furios, este apoi „descusut” în privat de alții de ce a făcut asta.

O altă funcție este în teste și va fi introdusă și ea până la urmă: un mod de a bloca userii din a face print-screen la așa-numitele mesaje de tip „view once”. Acestea sunt poze sau clipuri video care dispar după ce destinatarii le deschid o singură dată, apoi le închid. După închiderea acestor fișiere media, destinatarii nu le mai văd în conversațiile respective și nici nu le mai pot accesa din nou.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
online