Operatorul de telecomunicații T-Mobile US îi va concedia pe angajații nevaccinați. Decizia, în pofida unei hotărâri a Curții Supreme a Statelor Unite

Operatorul de telecomunicații T-Mobile US îi va concedia pe angajații nevaccinați. Decizia, în pofida unei hotărâri a Curții Supreme a Statelor Unite
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2022

Operatorul american de telecomunicații T-Mobile US US îi va concedia pe angajații din birourile sale americane care nu vor fi vaccinați până pe 2 aprilie, potrivit unei note interne publicate pe blogul TMOnews.com, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit blogului, noua politică a T-Mobile a fost comunicată pe email, la sfârșitul săptămânii trecute, de către directorul pentru resurse umane, scrie News.ro.

Decizia a fost luată chiar dacă o hotărâre a Curții Supreme a Statelor Unite din 13 ianuarie a blocat obligativitatea vaccinării pentru Covid-19 a angajaților din companiile mari, cu peste 100.000 de angajați.

VIDEO Fostul ministru Drulă a vândut 20% din acțiunile la Zipline, pentru 588.000 dolari CITEȘTE ȘI VIDEO Fostul ministru Drulă a vândut 20% din acțiunile la Zipline, pentru 588.000 dolari

”Angajații care nu au luat încă măsuri pentru a primi prima doză și a oferi dovada până pe 21 februarie vor fi plasați în concediu fără plată. Angajații afectați care nu se vaccinează complet... până pe 2 aprilie vor fi separați de T-Mobile”, se spune în nota de blog.

Nota, adresată ”tuturor angajaților (cu excepția celor internaționali)”, a precizat că regulile de vaccinare nu se aplică tehnicienilor de teren și majorității angajaților din magazinele companiei.

Într-un comunicat de sâmbătă, T-Mobile a spus că ”cerem angajaților din birouri (cu excepții limitate pentru anumite roluri, locații și locuri de cazare obligatorii și scutiri legale) să fie vaccinați complet până pe 2 aprilie”.

viewscnt
Afla mai multe despre
t-mobile us
vaccin
concediere