Poșta Română a lansat o platformă web pentru plăți și expedieri online de bani

Poșta Română a lansat o platformă web pentru plăți și expedieri online de bani
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 23 oct 2015

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a inaugurat, vineri, o platformă web care va permite clienților expedierea de bani, plata online și accesul mai rapid la informațiile de interes pentru clienți, a anunțat operatorul poștal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Astfel, clienții Poștei Române pot trimite bani online, de acasă, prin serviciul e-mandat. În acest scop, pe noul site a fost integrată o platformă de plăți electronice oferită de BCR, în parteneriat cu euplatesc.ro”, se arată într-un comunicat al CNPR remis Profit.ro.

De asemenea, utilizatorii pot să își facă abonamente la publicațiile favorite, prin intermediul unui magazin virtual (catalog de presă), dar și să completeze, direct pe site, formularele de care au nevoie.

Noua versiune a www.posta-romana.ro oferă un modul de căutare a trimiterilor poștale pe baza unui cod de tracking format din 13 caractere, cu posibilitatea notificării automate pe email.

În plus, clienții au la dispoziție un calculator de tarife îmbunătățit pentru toate categoriile de servicii, în special pentru serviciile internaționale, cu posibilitatea de a calcula tarife pentru fiecare țară în parte. Platforma oferă și un modul de căutare a codurilor poștale după adresă sau căutare a adresei după codul poștal.

Utilizatorii care își creează un cont pe noul www.posta-romana.ro pot completa formulare direct pe site, pot salva datele personale și datele destinatarilor sau pot vizualiza istoricul operațiunilor făcute pe site.

De asemenea, noua platformă oferă un formular InfoPost, prin care vizitatorii pot selecta mai multe categorii, în funcție de cerințele fiecăruia: Track&Trace, Cât mă costă să trimit ceva, Ofertă persoane juridice, Eroare site, Diverse.

Formularul a fost încărcat pe toate paginile din site și oferă vizitatorilor posibilitatea de a transmite un mesaj în orice moment.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
platforma
online
plati