Primii posesori de iPhone 12 mini se plâng deja de o problemă tehnică

Primii posesori de iPhone 12 mini se plâng deja de o problemă tehnică
scris 16 nov 2020

Proaspăt lansatul iPhone 12 mini nu răspunde la comenzi în lock screen în anumite situații, conform primilor utilizatori care au intrat în posesia lui.

iPhone 12 mini era așteptat cu mare interes de mulți utilizatori, nu doar prin prisma prețului mai mic, ci și datorită dimensiunii care-l face mai ușor utilizabil cu o singură mână.

Însă, unii dintre cei care l-au cumpărat și l-au primit deja s-au lovit de o problemă tehnică pe care au raportat-o rapid pe rețele sociale precum Reddit și pe forumul oficial Apple.

Orange obține în justiție rambursarea a 2,2 miliarde euro într-un litigiu fiscal cu statul francez CITEȘTE ȘI Orange obține în justiție rambursarea a 2,2 miliarde euro într-un litigiu fiscal cu statul francez

Problema apare atunci când smartphone-ul este în lock screen, iar utilizatorul nu poate să-l deblocheze sau să pornească camera foto direct din acest mod.

Se pare că problema survine doar atunci când se folosește degetul mare. Cu alte degete deblocarea este posibilă, însă, la un smartphone menit să fie folosit cu o singură mână această sarcină revine degetului mare.

Aparent, este o chestiune ce ține de împământare sau conductivitate, deoarece problema dispare atunci când telefonul este pus la încărcat sau este folosit fără o carcasă.

După numărul mare de utilizatori care s-au plâns în cele trei zile de la lansarea lui iPhone 12 mini, nu pare să fie doar o problemă izolată. Apple încă nu a avut o reacție.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone 12 mini
apple
smartphone