Orange obține în justiție rambursarea a 2,2 miliarde euro într-un litigiu fiscal cu statul francez

Orange obține în justiție rambursarea a 2,2 miliarde euro într-un litigiu fiscal cu statul francez
scris 14 nov 2020

Operatorul francez de telecomunicații Orange a anunțat vineri că a obținut câștig de cauză la Consiliul de Stat, într-o dispută cu fiscul francez, transmite Reuters.

Decizia publicată vineri de Consiliul de stat din Franța, cea mai înalta jurisdicție de ordin administrativ, pune capăt unei proceduri demarate în urmă cu aproape zece ani, scrie Agerpres.

Facebook lansează o opțiune pentru Messenger și Instagram prin care mesajele se șterg singure CITEȘTE ȘI Facebook lansează o opțiune pentru Messenger și Instagram prin care mesajele se șterg singure

"Această decizie confirmă poziția grupului încă de la începutul disputei și va permite Orange să recupereze sumele plătite în luna iulie 2013, adică aproximativ 2,2 miliarde euro", a informat grupul Orange într-un comunicat de presă.

Litigiul a apărut ca urmare a integrării de către Orange a subsidiarei sale Cogecom în anul 2005. Această integrare a provocat grupului de telecomunicații controlat de statul francez pierderi consistente, pe care a putu să le acopere grație diminuării profitului, reducându-se astfel și baza de calcul a taxelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
litigiu