Primul mesaj publicat pe Twitter, scos la licitație de șeful rețelei de socializare

Primul mesaj publicat pe Twitter, scos la licitație de șeful rețelei de socializare

Jack Dorsey

scris 6 mar 2021

Primul mesaj publicat pe Twitter este scos la licitație de șeful rețelei de socializare, Jack Dorsey, care l-a listat pe un site ca unică semnătură digitală, scrie Reuters.

“just setting up my twttr”, listat acum drept suvenir, a fost trimis de pe contul lui Dorsey în martie 2006, scrie News.ro.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Vineri, a primit oferte care au ajuns la 88.888 de dolari în decurs de câteva minute, după ce Dorsey a publicat un link către Valuables by Cent. Oferte mai vechi relevă faptul că acest mesaj a fost scos la licitație în luna decembrie.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Mesajul vechi de 15 ani este unul dintre cele mai cunoscute și ar putea atrage prețuri mari. Sâmbătă, după miezul nopții, cea mai mare sumă oferită pentru mesajul Twitter a fost de 100.000 de dolari.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Un cumpărător al unui mesaj Twitter va primi un certificat digital cu dedicație, semnat folosind criptografia, care va include metadata tweet-ului original, potrivit site-ului Valuables. Mesajul va fi în continuare disponibil pe platforma Twitter.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
mesaj
licitatie