Google accelerează ritmul de dezvoltare pentru Chrome

Google accelerează ritmul de dezvoltare pentru Chrome
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 mar 2021

Chrome, cel mai popular browser web în acest moment, va primi update-uri mai frecvent decât se întâmpla până acum, anunță Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google va lansa update-uri de funcționalitate pentru Chrome la fiecare patru săptămâni, începând cu versiunea 94, care va fi publicată în al treilea trimestru al anului.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Actualizarea la patru săptămâni reprezintă o accelerare cu 50% a ritmului de dezvoltare, față de cele șase săptămâni care trec în prezent între update-urile de Chrome.

Google, care nu face altceva decât să urmeze Mozilla, care a luat aceeași decizie anul trecut, spune că în acest fel va livra mai frecvent funcții noi pentru utilizatorii browser-ului său.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Pentru companii, care probabil nu sunt foarte încântate de actualizarea prea frecventă a browser-ului web, va exista o opțiune prin care poate fi aleasă o perioadă de opt săptămâni între update-uri.

Concomitent, update-urile de securitate vor fi livrate la fiecare două săptămâni, oferind un răspuns mai rapid la eventualele probleme de securitate care vor fi descoperite.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Luând în calcul viitorul ritm de actualizare, Chrome va ajunge la versiunea cu numărul 100 până la finele lunii martie a anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chrome
browser
web