Youtube anunță că va renunța la suspendarea lui Trump

Youtube anunță că va renunța la suspendarea lui Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2021

Susan Wojcicki, CEO-ul Youtube, a afirmat că platforma video își va anula interdicția pentru președintele american Donald Trump când va scădea riscul violențelor, relatează Insider.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a suspendat contul lui Donald Trump în urma insurecției din 6 ianuarie de la Dealul Capitoliului după ce a constatat că videoclipurile urcate de acesta încalcă politica Youtube privind incitarea la violență, arată Hotnews.ro.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

„Vom ridica suspendarea canalului Donald Trump când vom stabili că riscul violențelor a scăzut”, a declarat Wojciki în cadrul unui interviu acordat Atlantic Council, un think thank cu sediul în Washington DC.

Canalul lui Trump rămâne încuiat datorită riscului de a incita la violență, în special fiindcă Poliția Capitoliului anticipează o posibilă amenințare la adresa Congresului american, a mai afirmat CEO-ul Youtube.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

„Cred că este destul de clar că există în continuare un risc ridicat de violențe”, a declarat Wojciki.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Aceasta a afirmat de asemenea că atunci când contul lui Trump va fi reactivat acesta va fi supus politicii Youtube de 3 avertismente urmate de interdicție.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
trump