Reddit depășește Facebook în topul celor mai accesate site-uri din Statele Unite

Reddit depășește Facebook în topul celor mai accesate site-uri din Statele Unite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mai 2018

Rețeaua socială Reddit a urcat pe locul al treilea în clasamentul celor mai accesate site-uri din Statele Unite, depășind astfel Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Alexa, serviciul de analiză a traficului web deținut de Amazon, clasează Reddit pe al treilea loc în topul site-urilor din Statele Unite, după ce acesta a făcut rocada cu Facebook.

Primele trei locuri sunt ocupate de două site-uri Google, motorul de căutare cu același nume și YouTube, urmate acum de Reddit. După acestea vin Facebook și Amazon.

De altfel, Reddit stă mult mai bine decât competitorii săi în ceea ce privește timpul petrecut de vizitatori pe site. În medie, utilizatorii Reddit petrec 15 minute și 10 secunde pe zi.

VIDEO Oamenii de știință au creat prima cornee artificială CITEȘTE ȘI VIDEO Oamenii de știință au creat prima cornee artificială

Comparativ, utilizatorii Google îi acordă acestuia 7 minute și 16 secunde pe zi, YouTube are 8 minute și 31 de secunde, Facebook ajunge la 10 minute și 50 de secunde, iar pe Amazon se stă în medie 7 minute și 37 de secunde într-o zi.

Pentru Facebook pare să fie încă o veste proastă după un șir destul de lung de vești proaste care au culminat cu scandalul Cambridge Analytica, în care au fost accesate datele a milioane de utilizatori.

Reddit, pe de altă parte, încearcă să față pasul spre mainstream, cu un nou design și o simplificare a accesului, în timp ce trebuie să gestioneze nemulțumirile utilizatorilor cu vechime față de schimbările recente.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
facebook
google
youtube
amazon